Upplev forsvik-

Mat, shopping & kultur

OM


Forsvik


Omslutet av Göta Kanal och Bottensjön, fantastisk natur och de gamla bruksbyggnaderna i centrum, ja Forsvik är ett genuint besöksmål! Gör ett besök på Forsviks bruk och ta del av industrihistorien eller ät en glass vid Göta kanals äldsta sluss. Vandra eller ta ett bad på någon av Forsviks badplatser. Ta med dig ditt bästa sällskap och boka in din vistelse i Forsvik!

 

Äta


Forsviks Café & Mat

Granne med Göta Kanals äldsta sluss och inramat av vatten och natur ligger Forsviks Cafè och mat. De erbjuder alltifrån fika, glass och belgiska våfflor, till pizza och a´la carte. 


www.forsvikscafe.se


Kafè Ada 

I hjärtat av Forsvik bruk hittar du Karlsborgs mysigaste cafè, inhyst i den gamla mjölnarbostaden byggd 1750, och med såväl interiör och exteriör varsamt bevarade. På Kafè Ada kan du njuta av en god kopp kaffe, hembakt, glass och enklare maträtter.


Instagram: @kafeadaforsvik


Shoppa


Kanalbutiken 5 knop 

Alldeles intill Göta kanal ligger butiken 5 knop.

I butikens sortiment hittar du kläder, inredning & presenter med stort fokus på svensk design & tillverkning'


Instagram : @5knop

Smofa


Teater, musikaler och liveupplevelser, Smofa vill bryta den kulturella storstadsbarriären och etablera proffesionell kultur på landsbygden. Musikalen "Fjolspelaren" blev en succè, kika in på deras hemsida för att ta del av kommande evenemang.


www.smofa.se 

Forsviks bruk


Välkommen att uppleva historien på Forsviks bruk! Här finner du utställningar och aktiviteter för hela familjen på en plats med anor från medeltiden. Bruket är öppet varje dag mellan 10:00-17:00 från 15 maj till början av september.


www.forsviksbruk.se